Robin Plante

bio

Als industrieel ontwerper heeft Robin Plante ruim 24 jaar ervaring in het ontwerpen van consumentenproducten voor de internationale markt. Tijdens zijn 13-jarige dienstverband en als hoofdontwerper van de R&D afdeling bij Rolf C Hagen, heeft Robin meer dan 100 producten ontwikkeld voor de huisdierensector. Sommige van deze hebben een internationaal icoonstatus bereikt.

Vanuit een diepe overtuiging innoveerde en creëerde hij producten die het verschil maken in het leven van mensen. Dit bracht hem vele patenten en meerdere design awards.

Als uitvinder en ontwerper heeft Robin altijd zelf zijn producten gecreëerd van schets tot CAD-tekeningen en van prototype tot eindafwerking. Gebruik makend van zijn jarenlange ervaring en zijn wil om een onvergetelijk product te ontwikkelen, heeft hij nu zijn eigen lijn van ‘urban eco gardens’ genaamd Brio TM gecreëerd.

Door gebruik te maken van de wetenschap van aquaponics is Robin er in geslaagd om een zoetwater aquarium te maken in combinatie met een beplante tuin. Dit unieke systeem is revolutionair voor de markt zoals wij die nu kennen.

© 2016 Robin Designs Inc.

Introducing Brio

Please note that the Brio 250 is not currently available for purchase. More details here.

×